Intrebari frecvente

Afla tot ce trebuie sa stii inainte de a adopta un caine. La ce intrebari trebuie sa iti raspunzi inainte de a aduce acasa un animal de companie.

Atunci cand vreti sa aduceti in caminul vostru un caine, trebuie sa luati in calcul vizitele regulate la veterinar, costurile vaccinarilor dar si hrana sau accesoriile dedicate cum ar fi boluri, lese etc..
Nu toate rasele de caini sunt potrivite pentru un incepator. Cainele si stapanul trebuie sa se poata "adulmeca" iar luptele zilnice pentru putere pot deveni o problema. Informati-va inainte de a adopta un caine la caracterul acestuia si ganditi-va daca sunteti compatibili.
Principalul factor de luat in calcul atunci cand alegeti talia cainelui este spatiul in care acesta va locui. In plus, cu cat cainele este mai mare cu atat este si efortul de crestere mai mare. Cainii de talie mica au un avantaj ca pot fi carati fara probleme in caz de urgenta.
Nu exista pe lume un caine abia nascut care sa stie deja sa acorde labuta. Ei trebuie sa primeasca o educatie corecta. Exista rase de caini care se pot educa mai usor decat altele. Informati-va cu privire la diferitele rase de caini si orientati-va dupa rabdarea dumneavoastra de-a invata pe altcineva.

Pune o intrebare sau cauta o intrebare deja existenta

 

 

 

FiltruToateDeschiseRezolvateInchiseFara raspuns
DeschiseAvatarPeutes Alexandru asked 2 months ago
32 views0 answers0 votes
DeschiseAvatarValentin asked 10 months ago
75 views0 answers0 votes
DeschiseAvatarVasile M asked 10 months ago
96 views0 answers0 votes