In alegerea cainelui potrivit pentru familia ta, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este modul in care va interactiona cu copii. Toate rasele de caini au caracteristici aparte, pentru a tine pasul cu cei mici.

1. Bulldog Englez

Buldog-ul englez este una dintre cele mai calme si rabdatoare rase de caini, pot sa indure cele mai traznite idei ale copiilor. In acelasi timp, energia lor este una scazuta, asa ca nu au nevoie de plimbari lungi si dese. Pe scurt, genul de catei care sunt usor de intretinut. In plus, acesti caini nu sunt pretentiosi cu locul in care locuiesc asa ca pot sta intr-un apartament mai mic sau mai mare.

https://paypal.ro/wp-content/uploads/2021/03/febb03317ea2ca3acd832cd250d0700e-500x300.jpg
Despre Beagle

2. Beagle

Cainii din rasa Beagle au o energie debordanta si pot tine pasul cu cei mai activi stapani sa se inteleg foarte bine cu cei mici. Trebuiesc periati des si pot deveni galagiosi in schimbul unor imbratisari dese. Rasa Beagle este ideala pentru o familie care locuieste la casa ori intr-un apartament izolat fonic.

3. Visla

Acest tip de rasa este foarte loiala si usor de antrenat. El este partenerul perfect pentru copii. Desi are nevoie de foarte multa activitate fizica, este o rasa care raspunde foarte bine la dresaj fara sa fie agresiv.

https://paypal.ro/wp-content/uploads/2021/03/vis-500x500.jpg
https://paypal.ro/wp-content/uploads/2021/03/terr-500x300.jpg

4. Terra Nova

Aceasta rasa iubeste copii astfel a fost poreclit "dadaca". Cainii Terra Nova sunt foarte prietenosi si calmi si au un nivel de energie mediu. Ei lasa foarte mult par iar datorita dimensiunilor mari, este potrivit pentru locuitul la curte.

5. Bull Terrier

Aceasta rasa este una din cele mai prietenoase cu un grad ridicat de inteligenta si foarte mare energie. Ei sunt potriviti pentru familii mari, care sunt dispusi sa le indeplineasca nevoia de activitate fizica frecventa.

Despre Bull Terrier
Labrador Retriever

6. Labrador Retriever

aceasta rasa este extrem de populara si prietenoasa. Labradorii sunt protectivi, inteligenti, jucausi si este una din rasele usor de antrenat. Mai mult decat atat, acestia adora copii si pot locui in absolut orice mediu, de la apartamente mici pana la casa cu o curte foarte mare.

5 1 vote
Acorda o nota
Primeste notificari
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments