Un lucru ce trebuie mentionat este faptul ca, atat cainii cat si lupii s-au desprins dintr-un stramos comun, acum aproximativ 11000 - 34000 de ani, fiind inruditi. Astfel, similaritatile dintre lupi si caini provin din incrucisarile acestora si au ajuns pana la domesticirea cainilor.

Mai jos poti vedea topul nostru cu 8 cele mai frumoase rase de caini:

1. Husky Siberian

Cei mai multi dintre stapanii de Husky au ales aceasta rata datorita comportamentului pe care il au, acestia fiind iubitori, jucausi s se ataseaza foarte mult de familie.

Ei au o capacitate foarte mare de a se imprietenii foarte repede cu oricine, prin urmare nu sunt caini de paza foarte buni.

De asemenea el nu este nici agresiv sau nervos insa nu se intelege deloc cu pisicile.

Despre Husky Siberian
Ciobanesc German

2. Ciobanesc German

Datorita fizicului sau, Ciobanescul German are foarte multe similaritati cu lupul, tocmai de aceea se spune ca se trage din aceasta rasa de animal, de unde si porecla de "caine lup".
Acesti caini se ataseaza de membrii familiei, fiind foarte loiali.

Se spune despre Ciobanescul German ca ei se ataseaza de stapani pana la moarte, fiind unul din cei mai educati caini, marea lui placere este sa ii faca pe plac stapanului.

3. Saint Bernard

Saint Bernard este cunoscut si sub numele de "gigantul bland", fiind un caine de talie foarte mare. Cu toate ca este gigant, el are un temperament foarte bland, fiind sensibil si atasat de stapan.

Deasemenea, el se intelege foarte bine si cu alte animale de companie dar si cu copii.

Saint Bernard
https://paypal.ro/wp-content/uploads/2021/03/Bulldog-Francez-696x522-1-500x300.jpg

4. Bulldog

Acest catel doreste mereu sa fie pe langa stapanul lui si adora sa doarma in pat alaturi de oameni.

Este foarte incapatanat insa este linistit si latra doar atunci cand este nevoie.

Mai mult, el are o fire blanda, fiind un animal supus in relatia cu stapanul sau.

5. Doberman

Doberman-ul este o alegere perfecta daca iti doresti un caine loial si protectiv. Acest caine vigilent se ataseaza foarte repede de membrii familiei.

El este foarte puternic pentru talia sa, fiind si foarte inteligent. La dresaj raspunde bine si rapid, nu este atat de agresiv si periculos asa cum cred multi oameni.

https://paypal.ro/wp-content/uploads/2021/03/download-500x300.jpg
Labrador Retriever

6. Labrador Retriever

Aceasta rasa este extrem de populara si prietenoasa. Labradorii sunt protectivi, inteligenti, jucausi si este una din rasele usor de antrenat. Mai mult decat atat, acestia adora copii si pot locui in absolut orice mediu, de la apartamente mici pana la casa cu o curte foarte mare.

4 3 Voturi
Acorda o nota
Primeste notificari
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments